SCHILDERWERKEN EDWIN BRUGGE

CASUS (16-09-2015)

Schilderwerken Edwin Brugge is een schildersbedrijf dat al sinds 2005 actief is. Het bedrijf biedt zowel binnendiensten als buitendiensten aan. Gevestigd in Sumar.

De technologische ontwikkelingen zijn nog nooit zo snel gegaan als in de afgelopen jaren. Als ondernemer met een website moet je met deze ontwikkelingen meegroeien. Dit was de aanleiding voor Schilderwerken Edwin Brugge om contact op te nemen met RINZE.

De voormalige website van het schildersbedrijf was, integendeel tot het bedrijf zelf, behoorlijk verouderd. Hiermee werd een verkeerd signaal afgegeven aan de buitenwereld: de website was niet (meer) representatief voor het bedrijf. Hoogtijd om hier wat aan te veranderen.

PROCES EN RESULTAAT

Het doel was als volgt te formuleren: er moest een online identiteit komen die eer aan doet aan het bedrijf haar identiteit in plaats van deze tegen te spreken.

Tijdens een gesprek tussen Schilderwerken Edwin Brugge en RINZE wordt besproken wat het schildersbedrijf kenmerkt. Op basis van dit gesprek heeft RINZE een aantal ontwerpen gemaakt waarna beide partijen weer in beraad zijn gegaan. Uiteindelijk is er eén ontwerp samengesteld welke na verschillende overleggen is doorontwikkeld tot een splinternieuwe website.

In het kader van meegaan met de tijd, is er gekozen voor een responsief ontwerp. Dit houdt in dat de website meeschaalt met de schermgrootte van het apparaat waarop de gebruiker de website bezoekt. Dit levert voor de diverse gebruikersgroepen een op maat gemaakte gebruikerservaring op. Naast het ontwerp en ontwikkeling heeft RINZE ook de fotografie verzorgd.

Fotografie Schilderwerken Edwin Brugge door RINZE Website Schilderwerken Edwin Brugge door RINZE BEZOEK WEBSITE » « NAAR HET OVERZICHT
H. van der Brug Uitvaartzorg

Nieuwe huisstijl & website
14-07-2015

BEKIJK PROJECT »
Thumbnail Hiltsje van der Brug Uitvaartzorg door RINZE
Veilig Verkeer Nederland

Campagne
10-06-2013

BEKIJK PROJECT »
Thumbnail Veilig Verkeer Nederland door RINZE
Hoogland B.V.

Nieuwe website
Onbekend

BEKIJK PROJECT »
Thumbnail Hoogland B.V. door RINZE